środa, 6 lutego 2013

Paluszki Grissini z szynką parmeńską


Gotowe paluszki Grissini możecie kupić w sklepie, albo upiec samemu. 
My znalazłyśmy i wykorzystałyśmy przepis ze strony sklepu LIDL - dokładnie TUTAJ.
   Bardzo polecamy!

Upieczone paluszki zawinęłyśmy w szynkę parmeńską, ułożyłyśmy na świeżej rucoli i polałyśmy kremem balsamicznym. 
Idealnie komponują się pośród innych przekąsek i pasują do drinków i piwa. Jednym słowem wyszło przepysznie! Przy najbliższej okazji koniecznie spróbujcie sami:)



Bawcie się dobrze :)

5 komentarzy:

  1. Odpowiedzi
    1. Wszystkim dogodzić się nie da :) Każdy ma inne gusta i smaki, ale mamy nadzieję, że znajdzie się choć jeden przepis, który będzie Panu odpowiadał.
      Pozdrawiamy!

      Usuń
  2. Ja znam ten pomysł z Francji - podane na Aperitif przed posiłkiem. Polecam z pokrojonym dojrzałym melonem - palce lizać :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Heya this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG
    editors or if you have to manually code with HTML.

    I'm starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

    my page: Discover More

    OdpowiedzUsuń