poniedziałek, 25 lutego 2013

Pasta z łososia


Skład:
opakowanie łososia wędznego
ćwiartka drobno posiekanej cebuli
  garść świeżej bazylii
sok z cytryny
 pieprz i sól
majonez (ok 4-5 łyżek)


 Przygotowanie:
Cebule z bazylia blenderujemy lub drobno siekamy,nastepnie dodajemy lososia nadal blenderujac a na koniec majonez.Wszystko doprawiamy do smaku sola,pieprzem i polewamy sokiem z cytryny,,,
Na sama mysl slinka cieknie,,,:)




SMACZNEGO :)


Pasty i smarowidła
Kanapki, kanapeczki!

5 komentarzy:

  1. Ciekawe czy majonez można zastąpić jogurtem naturalnym?

    OdpowiedzUsuń
  2. Mozna wymieszac ale sam jogurt raczej nie bardzo:(

    OdpowiedzUsuń
  3. ile to jest opakowanie?

    OdpowiedzUsuń