Skład:
2 skrzydełka
2 skrzydełka
ziemniaki
pietruszka
marchewka
kawałek selera
ziele
kostka rosołowa
serek topiony śmietankowy
mąka ryżowa
2 papryki czerwone
żółty ser
pietruszka
marchewka
kawałek selera
ziele
kostka rosołowa
serek topiony śmietankowy
mąka ryżowa
2 papryki czerwone
żółty ser
Przygotowanie:
Gotujemy wywar z warzyw na 2 skrzydełkach. Następnie przelewamy przez sito, dodajemy wszystkie ugotowane warzywa, serek topiony śmietankowy (100g), 3 łyżki mąki ryżowej.
2 czerwone papryki kroimy w kostkę i podsmażamy na oliwie.
Wszystko razem miksujemy i gotujemy ok 15 minut. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Podajemy gorące, posypane żółtym serem.
2 czerwone papryki kroimy w kostkę i podsmażamy na oliwie.
Wszystko razem miksujemy i gotujemy ok 15 minut. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Podajemy gorące, posypane żółtym serem.
Smacznego :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz