czwartek, 13 września 2012

Przekąska light z łososiem


Skład:
chleb pumpernikiel 
serek Almette ziołowy lub bazyliowy
łosoś
kiełki rzodkiewki
czarne oliwki
sok z cytryny

Przygotowanie jest banalnie proste i bardzo szybkie.
Pieczywo smarujemy serkiem, następnie kroimy na mniejsze kawałeczki, na które nakładamy kiełki, łososia oraz połówki oliwek.
Nie zapominamy o polaniu łososia wyciśniętym sokiem z cytryny.
  

Smacznego:)


4 komentarze:

  1. Takiego łososia to ja poproszę :) Do Tychów plisss :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Skoro można składać zamówienia, ja poproszę do Krakowa ;-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Prosze o dokladny adres:) zaraz spakuje i wysle:)

    OdpowiedzUsuń
  4. No to i ja dołączę się do zamówienia :) do Londynu takich kilka proszę! Wyśmienicie wyglądają!

    OdpowiedzUsuń