Gotowe paluszki Grissini możecie kupić w sklepie, albo upiec samemu.
My znalazłyśmy i wykorzystałyśmy przepis ze strony sklepu LIDL - dokładnie TUTAJ.
Bardzo polecamy!
Upieczone paluszki zawinęłyśmy w szynkę parmeńską, ułożyłyśmy na świeżej rucoli i polałyśmy kremem balsamicznym.
Idealnie komponują się pośród innych przekąsek i pasują do drinków i piwa. Jednym słowem wyszło przepysznie! Przy najbliższej okazji koniecznie spróbujcie sami:)
Bawcie się dobrze :)
Super przekąska!
OdpowiedzUsuńMyślę, że widziałem ciekawsze wpisy
OdpowiedzUsuńWszystkim dogodzić się nie da :) Każdy ma inne gusta i smaki, ale mamy nadzieję, że znajdzie się choć jeden przepis, który będzie Panu odpowiadał.
UsuńPozdrawiamy!
Ja znam ten pomysł z Francji - podane na Aperitif przed posiłkiem. Polecam z pokrojonym dojrzałym melonem - palce lizać :)
OdpowiedzUsuńHeya this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG
OdpowiedzUsuńeditors or if you have to manually code with HTML.
I'm starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!
my page: Discover More